Poljoprivredna oprema

lamborghini_trattori

LAMBORGHINI Trattori članica je renomirane, svjetski poznate SDF grupe. Osim zvučnog imena, sve Lamborghini traktore krasi vrhunski dizajn i najbolje sastavne komponente. Osobita pažnja posvećena je funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja u kombinaciji sa razinom učinkovitosti koja Lamborghini čini jednim od najatraktivnijih traktora na tržištu.

seppi_m_logo

SEPPI M jedan je od proizvođača oprema za održavanje zelenih površina i šuma s najdužim stažem u Europi. Seppi M šumarske mlatilice u svijetu slove kao najpouzdaniji i najrobusniji proizvod u klasi, a u proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji materijali. U proizvodnom programu su drobilice kamena, stabilizatori tla i hidrauličke mlatilice za ugradnju na rovokopače.

Merlo_logo.

MERLO već desetljećima većinu resursa ulaže u razvoj svojih teleskopskih viličara i utovarivača. Jedan su od rijetkih proizvođača koji je svoje proizvodne kapacitete usmjerio isključivo u proizvodnju i poboljšanje teleskopskih utovarivača prilagođenih građevinskoj industriji i korisnicima u poljoprivredi.