Građevinska oprema

Bobcat_logo

BOBCAT je već dugo sinonim za vrhunsku građevinsku opremu, osobito kada su u pitanju mini utovarivači i mini bageri. Poznato je da je Bobcat izmislio pojam malih kompaktnih mini utovarivača, a svaki drugi je upravo jedan od modela iz široke palete proizvoda koje Bobcat nudi svojim kupcima. Visoka kvaliteta, poslovična pouzdanost i domišljata rješenja glavna su obilježja Bobcat strojeva.

Doosan_logo

DOOSAN je jedan od vodećih proizvođača građevinske opreme na svijetu. Svojim kupcima nudi proizvode vrhunske kvalitete i modernog dizajna sa karakteristikama koje postavljaju nove kriterije u pogledu učinkovitosti i trajnosti. U ponudi su bageri na gusjenicama, rovokopači na kotačima i utovarivači.

Montabert_logo

Francuski proizvođač hidrauličkih čekića MONTABERT na svjetskoj sceni slovi za jednog od najkvalitetnijih proizvođača, a specifična zelena boja njihovih proizvoda simbol je pouzdanosti i učinkovitosti. Mjesto lidera u ovom sektoru građevinske opreme omogućila su nova i patentirana tehnička rješenjima koja jamče veću efikasnost u radu.

Merlo_logo.

MERLO već desetljećima većinu resursa ulaže u razvoj svojih teleskopskih viličara i utovarivača. Jedan su od rijetkih proizvođača koji je svoje proizvodne kapacitete usmjerio isključivo u proizvodnju i poboljšanje teleskopskih utovarivača prilagođenih građevinskoj industriji i korisnicima u poljoprivredi.

Yanmart_logo.

YANMAR je jedan od najvećih proizvođača malih industrijskih motora na svijetu. Vrlo uspješan dio odnosi se na građevinsku opremu, a prvenstveno na mini i midi bagere. Proizvodni program pokriva strojeve mase od 1 do 10 tona, a kvaliteta koja prati Yanmar strojeve jamstvo je dobre i sigurne investicije.

Ausa_logo.

Mini damperi postali su neizostavni dio opreme na svim modernim gradilištima. Španjolski proizvođač AUSA svojom paletom zglobnih mini dampera zadovoljava potrebe u pogledu dimenzija i upravljivosti kao i u pogledu kapaciteta. Mini damperi se kreću u rasponu kapaciteta nosivosti od 1.000 kg pa sve do 10.000 kg.