Prodajni program

gradevinska_oprema_2

Građevinska oprema

Tvrtka GRA-PO d.o.o. zastupa renomirane svjetske proizvođače građevinske opreme. Dugogodišnjim prisustvom na hrvatskom tržištu svoj smo program upotpunili proizvodima provjerene kvalitete, a obuhvaćeni su strojevi za sve potrebe na gradilištu. Kvalitetu proizvoda prati razvijeni sustav post-prodajne i logističke potpore kupcima.

poljoprivredna_oprema

Poljoprivredna oprema

Poljoprivredni program predvode vodeći brendovi, poput SDF-ovih traktora marke LAMBORGHINI i mlatilica SEPPI, koje slove za najkvalitetnije mlatilice u Europi. Osobitu pažnju poklanjamo kvaliteti sastavnica sustava koji se koriste u proizvodima koje zastupamo. Lamborghini nudi najširu paletu traktora za sve potrebe: za rad na polju, voćnjacima i maslinicima, kao i za komunalne poslove.

komunalna oprema_1

Komunalna oprema

GRA-PO d.o.o. se specijalizirao za prodaju specijalne komunalne opreme, poput kosilica za rad na kosinama, proizvođača REFORM i specijalnih “pauk” rovokopača, proizvođača MENZI MUCK. U ponudi su traktori i proizvodi BOBCAT-a koji su također vrlo učinkoviti u komunalnim poslovima, sa širokom paletom priključaka za najrazličitije radne zadatke.

Rezervni dijelovi i potrošni
materijal

Kao ovlašteni zastupnik, tvrtka GRA-PO d.o.o. isporučuje originalne dijelove za sve proizvode iz svog prodajnog programa. Dinamičan i efikasan logistički sustav omogućuje nam da u suradnji s našim principalima isporučimo sve raspoložive dijelove unutar 48 sati od zaprimanja narudžbe. Kao distributer proizvođača donjeg postroja BERCO i USCO ITR, možemo ponuditi komponente donjeg postroja za sve proizvođače građevinske opreme. U ponudi su i zamjenski dijelovi visoke kakvoće, po vrlo prihvatljivim cijenama većine ostalih proizvođača, poput KOMATSU i CATERPILLAR, kao i originalni dijelovi industrijskih motora Isuzu, Yanmar i Iveco.

Radni alati i priključci

Ponuda radnih alata i priključaka obuhvaća proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe vezane uz građevinske, komunalne i poljoprivredne poslove.

Novosti i akcije